Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτες μέρες στο Νηπιαγωγείο

Καλή σχολική Χρονιά!
Ένας γλάρος ταξιδιάρης  μεταφέρει τις ευχές των γονιών για τα παιδάκια τους που πάνε στο νηπιαγωγείο. Ευχές για την φετινή σχολική χρονιά! Σκέφτηκα πως θα ήταν κάτι τρυφερό και με στοιχεία οικειότητας αφού τα παιδιά θα νιώθουν κατά κάποιο τρόπο τους γονείς κοντά τους (φέτος είχαμε και προσαρμογές με κλάματα... παιδάκια που πρώτη φορά πήγαν σχολείο) νομίζω πως το χάρηκαν και τα βοήθησε να βλέπουν τα γλυκά λογάκια της μαμάς και του μπαμπά τους.
Διαβάζαμε το μήνυμα των γονιών και  κολλούσε το κάθε παιδί το δικό του! με πόση προσοχή άκουγαν τα λόγια, έλαμπαν τα ματάκια τους!
Κι οι γονείς ...έγραψαν....!
Περιμένουμε και τους υπόλοιπους...
Θα μας συντροφεύει το πέταγμα του γλάρου σε μια γωνιά της τάξης μας για πολύ καιρό!!!!


Να ζωγραφίζουν τα όνειρά τους...
                               Μικρά δωράκια της πρώτης μέρας με ευχές από τις κυρίες!!!                         Οδηγίες για τους γονείς, λειτουργία σχολείου, ολοήμερο τμήμα κτλ. ε! είπαμε να τα δώσουμε πιο χαρωπά! κι όμορφα!
 Η πρώτη μας κατασκευή αφού παιξαμε το κουκλοθέατρο : το σχολείο είναι υπέροχο, φτιάξαμε την κουκουβάγια-κούκλα.

Και παίξαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :