Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Θεματικό Πάρκο Ευγένιου Τριβιζά

Στα πλαίσια της Φιλαναγνωσίας που δουλεύουμε φέτος ,οργανώσαμε την εκπαιδευτική επίσκεψη στο θεματικό πάρκο του Τριβιζά.
Μας άρεσε πολύ !τα παιδιά μαγεύτηκαν! κι οι γονείς το χάρηκαν.

Η μέρα μας συνεχίστηκε με επιστροφή στην πόλη όπου το σχολείο μας πήρε μέρος στην δράση για την συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, Οι γονείς του σχολείου μας ανταποκρίθηκαν και συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα τα οποία και παραδώσαμε σήμερα που ήταν κι η εκδήλωση τσάι αγάπης στην πλατεία. Παρευρεθήκαμε λοιπόν όλα τα παιδάκια μας με τους γονείς στην πλατεία όπου κεραστήκαμε ζεστό τσάι και ακούσαμε όμορφα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα παιδάκια χάρηκαν με τα στολισμένα ελατάκια και με τις σφυρίχτρες που τους χάρισαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια :