Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Κοινωνικό Νηπιαγωγείο

Αειφορία.
Η αυλή του σχολείου μας είναι το πάρκο της γειτονιάς μας...
Και γεμίζει σκουπίδια γι αυτό και μεις κάναμε κάτι!!! αφού καθαρίσαμε το πάρκο και το κάναμε λαμπίκο!,φτιάξαμε πινακίδες για να μη μας το ξαναλερώσουν!!

 Φτιάξαμε την δική μας μεγάλη πινακίδα σε ξύλο που το βάψαμε με λαδομπογιά για να αντέξει και στη συνέχεια γράψαμε τα μηνύματα που θέλαμε να μεταφέρουμε.


 Φτιάξαμε πινακίδες το κάθε παιδί το δικό του μήνυμα για προστασία του περιβάλλοντος τις πλαστικοποιήσαμε  και τις κρεμάσαμε στον φράχτη και τα κάγκελα ώστε να μεταδώσουμε το μήνυμα σ όλους τους περίοικους μικρούς και μεγάλους
 Στην αυλή του σχολείου μας αρρώστησαν δυστυχώς δύο μεγάλα δέντρα και πέθαναν!!!! καλέσαμε τον υπεύθυνο του δασαρχείου να μας πει τι θα μπορούσαμε να κάνουμε μήπως και τα σώσουμε ,δε γινόταν τίποτα! Καλέσαμε το συνεργείο του Δήμου τα έκοψε και στην θέση τους φυτέψαμε δύο άλλα.
 Φυτέψαμε δεντράκια μια κουκουναριά κι ένα κυπαρίσσι που μας χάρισε (μαζί και άλλα τρία φυτά) το δασαρχείο Πολυγύρου και τους ευχαριστούμε πολύ!
 Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που καταφέραμε τόσο μεγάλα πράγματα αν και μικροί!

Από το πρόγραμμα της προηγούμενης χρονιάς που δεν πρόλαβα να αναρτήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια :