Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Τα δικαιώματα του παιδιού

Και φέτος η μέρα για τα δικαιώματα του παιδιού ήταν μέρα συζήτησης  και επεξεργασίας ειδικά  με την κρίση στην χώρα μας όλοι μικροί μεγάλοι είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι με τα προβλήματα των συνανθρώπων μας.  Φτιάξαμε την αφίσα μας με τα δικαιώματα του παιδιού κολάζ και ζωγραφική και κείμενο! Τα παιδιά γράφουν λεζάντες, τι έχουν ανάγκη όλα τα παιδιά της γης;
Στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.
Προβληματίζονται και ρωτούν κυρία πολύ τα λυπάμαι τα παιδάκια που πεινούν θέλω να τα βοηθήσω...


Η αφίσα μας πλαισιώνει την προσπάθεια που γίνεται στο σχολείο μας για την συγκέντρωση ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με τον Δήμο και το Σώμα Πολιτών του Δήμου Προποντίδας. Οι γονείς με ότι μπορεί ο καθένας γεμίσαμε την κούτα γιατί και στην πόλη μας πολλά παιδιά έχουν πια ανάγκη τα απαραίτητα! Και συνεχίζουμε...Τα παιδιά βιώνουν την προσφορά στον πλησίον μας πολύ πλησίον πια!


Δεν υπάρχουν σχόλια :