Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Ολυμπισμός

Θεά Νίκη

Στα πλαίσια του Κοινωνικού Σχολείου και του προγράμματος Ολυμπισμός...μετα την επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο τα παιδιά γίνονται μικροί γλύπτες και φτιάχνουν την Αθηνά Νίκη που στεφανώνει τους Ολυμπιονίκες!

 Ομαδικό κολάζ με ότι τα εντυπωσίασε από το Μουσείο!


 


                                  Μαραθώνιος δρόμος

Επεξεργασία του μύθου της Αθηνάς με τον Ποσειδώνα, μελέτη χαρτών, εντοπισμός της Αθήνας και του Μαραθώνα και απόδοση σε Ομαδικό Κολάζ! Ο Παρθενώνας κλέβει την παράσταση!


 Με παραπομπή, χάρτες της Ελλάδας , της Αττικής όπου εντοπίζουν την απόσταση μεταξύ Αθήνας-ΜαραθώναΕπίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο όπου παρακολουθήσαμε σχετικά προγράμματα.
Ενθουσιαστήκαμε, είδαμε πολλά, μάθαμε πολλά, παίξαμε και χαρήκαμε!
H Στολή του Ολυμπιονίκη Ηλιάδη που έχει για μας περισσότερο ενδιαφέρον μιας που έχει σπίτι στην πόλη μας τα Ν. Μουδανιά και καμιά φορά έρχεται όταν δεν έχει αθλητικές υποχρεώσεις!


Μας εντυπωσίασαν οι διαφορετικές δάδες της λαμπαδηδρομίαςΖωγράφισαν πριν την επίσκεψη πως φαντάζονται το Ολυμπιακό μουσείο και εδώ μετά την επίσκεψη                                 Παίξανε με τα μετάλλια φτιάξανε το βάθρο των νικητών, έννοιες του 1ος 2ος κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :