Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Μετάβαση στο Δημοτικό

 Ο Ήλιος της φιλίας και της Συνεργασίας μας φωτίζει και μας    ενώνει όλους! 

Θα πάω στην Πρώτη και Χαίρομαι!!!πετάω σαν πεταλούδα...

Στις μεγάλες ακτίνες υπογράφουν τα νήπια που θα πάνε πρώτη και στις μικρές υπογράφουν τα πρωτάκια του 3ου Δημοτικού! Έτσι μια παρέα! ένας ήλιος...και γύρω γυρω φτερουγίζουν ανέμελες οι πεταλουδίτσες- νήπια! Αυτή την αφίσα την χαρίσαμε στα παιδιά της Α΄ Δημοτικού που μας καλοδέχτηκε και γνωρίσαμε κοντά τους την τάξη, το σχολείο τον Διευθυντή κ. Σίμο, περάσαμε τόσο όμορφα όταν πήγαμε.

Ευχές και Ζωγραφιές!!!
 Τους χαρίσαμε επίσης ένα βιβλίο με τις ζωγραφιές του κάθε παιδιού που θα πάει πρώτη...
Γράφουμε λεζάντες με ευχές για τα πρωτάκια! Σας αγαπάμε πολύ, Να είστε Χαρούμενοι, Να έχετε καλό καλοκαίρι! και...καλές βουτιές!Ενδεικτικές κοινές δραστηριότητες
 Το κοινό θέμα που δουλέψαμε με την αγαπητή δασκάλα κ. Έφη και τα πρωτάκια ήταν ο ήλιος
Εδώ μετά την παρουσίαση που μας έκαναν με το ηλιακό σύστημα, αινίγματα, σταυρόλεξα, έξω στην αυλή ένα πρωτάκι με ένα νηπιάκι ζωγραφίζουν έναν φανταστικό πλανήτη και του δίνουν όνομα!
Ζωγράφοι κι αγάλματα!
                         Το παιδί της πρώτης κάνει το περίγραμμα της σκιάς του νηπίου


                     Ο μύθος του Ήλιου και του Βοριά εικονοποιημένος για να τον διαβάζουν όλοι! Πρωτάκια διαβάζοντας τις λέξεις αλλά κι εμείς διαβάζοντας τις εικόνες!

            Δραματοποίηση με κοινή συμμετοχή ήλιος , βοσκός πρωτάκια, άνεμος νηπιάκια!

          Τους χαρίσαμε καπελάκια που φτιάξαν τα παιδάκια μας, για να προστατεύονται από τον ήλιο!
...σε εξέλιξη

Δεν υπάρχουν σχόλια :