Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Αμυγδαλιά


Ετίναξε την ανθισμένη Αμυγδαλιά.. Εικαστική δημιουργία όπου τα παιδιά τινάζουν τα κλαδιά της Αμυγδαλιάς! Αφού διαβάσαμε το ποίημα του Δροσίνη , ακούσαμε το τραγούδι, χορέψαμε, είπαμε την ιστορία αυτού του ποιήματος το αποδώσαμε με τέμπερες πινέλο  δακτυλομπογιές , κολάζ τις φιγούρες μας!


Δραματοποίηση της <<Νυφούλας του Βοριά>> ένας λαϊκός μύθος δραματοποιείται και επενδύεται μουσικά από την Γωγώ Αγγελοπούλου και το παράθυρο τεύχος 37.
Φτιάξαμε το παράθυρο της Αμυγδαλιάς...

Ο Βοριάς μεταμορφώνεται σε ιππότη
 Την αγκαλιάζει μ αυτή παγώνει και την μεταμορφώνει ο θεός που την λυπήθηκε σε δέντρο

Η Δραματοποίηση πολυαγαπημένη ενασχόληση των παιδιών όπου με τον πιο ευχάριστο τρόπο τα παιδιά κατακτούν πλήθος γνώσεων και δεξιοτήτων.

Τα παιδιά ζωγραφίζουν την δραματοποίηση

 Ατομική εργασία  κλαδάκι Αμυγδαλιάς με πινέλο τέμπερα και δακτυλομπογιά.
Την εργασία αυτή δούλεψαν με την καλή συνάδερφο κ. Ζωή


Δεν υπάρχουν σχόλια :