Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Μαγαζάκι το Χαρούμενο

Παιχνίδια το Χαρούμενο!!!!
''Πουλάμε -Αγοράζουμε'' τα πιο όμορφα  λούτρινα ζωάκια!!!!
 Ουσιαστικό Συμβολικό παιχνίδι που καλλιεργεί πλήθος δεξιοτήτων στα παιδιά.
Το μαγαζάκια που τόσο αγαπούν παίζει σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων διαχείριση κοινωνικών συμβάσεων πώς εκφραζόμαστε σε ένα κατάστημα πως ψωνίζουμε, τι λέμε μπαίνοντας φεύγοντας, πως ρωτάμε κτλ, μοίρασμα ρόλων, τήρηση σειράς κ.α Μαθηματικές συναλλαγές με χρήματα, τιμές στα προϊόντα, φτιάχνουν τα χρήματά τους ,έχουμε και χαρτονομίσματα ,ποσά ρέστα κ.α Γραφή για τις πινακίδες ταμπέλα και ανοιχτό -κλειστό! Όλα γίνονται από τα παιδιά,οργανώνουν τον χώρο τους και μαθαίνουν παίζοντας ή παίζουν μαθαίνοντας!!!!!
Τα λούτρινα ζωάκια που μας χάρισε μαμά παλαιότερων ετών αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο!!! Ευχαριστούμε κ. Ρένα και για τον σκύλο Δαλματίας τον πελώριο τον Χιονάτο μας που πολύ τον αγαπάμε!Δεν υπάρχουν σχόλια :