Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!



Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!



Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!



Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Πρώτες μέρες στο σχολείο

Καλή σχολική Χρονιά

To Φιλάκι της μαμάς στο χεράκι!

Από το τρυφερό παραμύθι με τον Τσέστερ το ρακούν που ήταν λυπημένος και η μαμά του του έδωσε ένα φιλάκι στο χεράκι να τον συντροφεύει στο σχολείο.
Έτσι  κι εμείς μιας κι είχαμε και φέτος προσαρμογές και στεναχώριες το δουλέψαμε τις πρώτες μέρες, διαβάσαμε το παραμύθι και φτιάξαμε τα χεράκια μας τα στείλαμε στο σπίτι για αν βάλουν οι μανούλες τα φιλάκια τους και να μας τα επιστρέψουν στο σχολείο.
Το πρωτότυπο εδώ:


Διαβάσαμε το παραμύθι της Μελένιας της κουκουβάγιας που αγαπούσε το σχολείο (από το παράθυρο) και φτιάξαμε δακτυλόκουκλες και τις παίξαμε.
 Κατά την ημέρα του αγιασμού ακολούθησε στο νηπιαγωγείο μας μια ενημέρωση για τους γονείς την λειτουργία και τα ωράρια του Νηπιαγωγείου, τους δόθηκαν γραπτώς οδηγίες, και τα μικρά μας τα γλυκάναμε με λουλουδογλυφιτζουράκια!


Καλή Σχολική Χρονιά στα παιδάκια μας, τους γονείς τους, και φυσικά τις καλές μου συναδέρφους Μωρίκα Γιώτα και Φαργκάνη Ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :