Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Για την γιαγιά και τον παππού ένα ξεχωριστό γλυκό!

                                                               Γιαγιά και Παππού
                                  Σας χαρίζω όλη μου την αγάπη με τα λουλουδοχεράκια μου!
                                                        ένα ξεχωριστό μπουκετάκι

(πρόταση της κ. Ζωής, ιδέα από το διαδίκτυο)

 Στολίσαμε τις θήκες των γυαλιών για αν τις χαρίσουμε στις προσκεκλημένες γιαγιάδες μας!


 Φτιάξαμε με πολύ διάθεση και χαρά το παράξενο αυτό γλυκάκι από τα παλιά με μπισκότο και λουκουμάκι ...σίγουρα θα αρέσει στην γιαγιά... Οι γιαγιάδες με πολύ χαρά και κέφι μας αφηγήθηκαν παραμύθια και μας τραγούδησαν, όπως και α\μας μίλησαν για τα παιδικά τους χρόνια!                                           Χορέψαμε μικροί μεγάλοι το μήλο μου κόκκινο!

 Προσφέρουμε στις γιαγιάδες που μας επισκέφτηκαν τα δωράκια τους που φτιάξαμε, θήκη για τα γυαλιά τους (πρόταση ιδέα από το διαδίκτυο -επιμέλεια θηκών από την συνάδερφο κ. Ζωή)

Το κάθε παιδάκι ετοιμάζει αυτό το ξεχωριστό γλυκάκι για την γιαγιά και τον παππού.
Μπισκοτολούκουμο κι αγάπη!


To κάθε παιδάκι μας μιλά για την γιαγιά ή τον παππού αφού έχει γίνει ένας μικρός δημοσιογράφος-ρεπόρτερ και τους  έχει πάρει συνέντευξη.Δεν υπάρχουν σχόλια :