Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Ανακύκλωση

Η Προσπάθειά μας έδωσε καρπούς!

Είναι απερίγραπτη η χαρά και η ικανοποίηση των παιδιών ζώντας στην πράξη τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους να έρθουν επιτέλους οι μπλέ κάδοι ανακύκλωσης στο χωριό τους! Κάθε μέρα όλο και κάποιο παιδί με ρωτούσε αν είχαμε κανένα νέο, κι όταν είδαν τους κάδους σε κάποια σημεία του χωριού ''πέταξαν '' από την χαρά τους.
Εδώ έξω από το νηπιαγωγείο μας πάμε κι εμείς να κάνουμε ανακύκλωση! (Συσκευασίες χάρτινες, πλαστικές, αλουμινένιες, γυάλινες και λευκοσίδηρου, περιοδικά εφημερίδες που τα χρειαστήκαμε κατά καιρούς, όλα θα βρουν το δρόμο τους)
Ένας μπλέ κάδος ανακύκλωσης τοποθετήθηκε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Ν. Φλογητών κι εκεί μεταφέραμε τα ανακυκλώσιμα υλικά μας!! Διαβάζουμε τι γράφει απ έξω ο κάδος και τέλος βάζουμε μέσα τα "χρήσιμα" υλικά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :