Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Τα παιδιά ΜΠΟΡΟΥΝ ν αλλάξουν τον κόσμο;

Τα νήπια γράφουν επιστολή στον Δήμαρχο Μουδανιών (στα πλαίσια του σχεδίου εργασίας: Διατροφή και υγεία επεκταθήκαμε και στο θέμα της Ανακύκλωσης)για να του εκφράσουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με το περιβάλλον που κινδυνεύει και να του ζητήσουν να φέρει κάδους ανακύκλωσης στα Ν. Φλογητά....
Η προσπάθεια των νηπίων μας πραγματικά μόνο να συγκινήσει μπορεί!! Όπως είναι φυσικό μόνο τα παιδιά νομίζουν πως μπορούν ν αλλάξουν τον κόσμο ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ!!! αν δεν το πίστευα δεν θα κινητοποιούμασταν καθόλου.
Θέλουμε ευαισθητοποιημένους, δημιουργικούς πολίτες με κριτική σκέψη (είναι και βασικός σκοπός του αναλυτικου προγράμματος) και προς αυτή την κατευθυνση κινούμαστε σε κάθε ευκαιρία. Θέλουμε να μάθουν τα παιδιά μας πως όταν αγωνίζονται και διεκδικούν μπορούν να πετύχουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια :