Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Η κ. Ξανθίππη Καραθανάση στο σχολείο μας!

 κ. Ξανθίππη Καραθανάση στο Νηπιαγωγείο μας!
Οι Καλλιτέχνες ενός τόπου είναι και ιστορία του!
 Μας έκανε την τιμή μετά από πρόσκλησή μας η κυρία Καραθανάση ερμηνεύτρια παραδοσιακών τραγουδιών που είναι Μουδανιώτισσα και ζει εδώ, να μας επισκεφτεί να μας μιλήσει και είχε την ευγενική καλοσύνη να μας τραγουδήσει το ‘’Mήλο μου κόκκινο’’ που χορέψαμε! και τα ‘’Όμορφα Μουδανιά’’ που λατρέψαμε!
Τα Όμορφα Μουδανιά

 Μεγάλη μας τιμή κυρία Ξανθίππη Καραθανάση που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας κι ήρθατε με πολύ χαρά στο νηπιαγωγείο μας να μας μιλήσετε για την ζωή σας, και να μας τραγουδήσετε με την υπέροχη φωνή σας! Σας ευχαριστούμε θερμά έστω κι ετεροχρονισμένα (πρόγραμμα του 2013-2014 που δεν κατάφερα να αναρτήσω.)
Τα παιδιά αποδίδουν το τραγούδι της τα όμορφα Μουδανιά, εικαστικά και το κάνουμε βιβλίο να της το χαρίσουμε, ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα!
                                                   Χορέψαμε το μήλο μου κόκκινο
κάποια απ΄τα υπέροχα έργα μας
Δεν υπάρχουν σχόλια :