Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!



Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!



Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!



Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

  Το Χαρούμενο δεντράκι

 Είναι ένα τραγουδάκι χαρούμενο και χορευτικό (νομίζω χιπ χοπ) και ταιριάζει τέλεια με το κλείσιμο της παράστασής μας, και για να εκτονωθούν τα παιδιά ότι πρέπει!
 Στο θεατρικό μας τα παραμύθια στολίζουν το γυμνό ελατάκι του παππού κι έτσι στο τέλος γίνεται ένα πολύ όμορφο Χριστουγεννιάτικο χαρούμενο δεντράκι..
Εκτός από τα παραδοσιακά τραγούδια που μαθαίνουμε καλό είναι νομίζω να εμπλουτίζουμε το ρεπερτόριό μας καμιά φορά και με πιό σύγχρονα τραγούδια που είναι πιο κοντά σε μουσικά ακούσματα στα παιδιά και τους αρέσουν πολύ! Εξάλλου εξυπηρετούν και άλλους στόχους που εν προκειμένω είναι μετά την αρκετή στατικότητα στις θέσεις που έχουμε καθορίσει για την ολοκλήρωση της παράστασης, ένας ζωηρός χορός είναι ιδανικός!
Για να το μάθουμε πιό εύκολα το εικονοποίησα και το διαβάζουμε με πολύ διάθεση! Διάβασμα μετά μουσικής και χορού τι πιο υπέροχο!
Όπου τα ΧΟ και τα ΧΑ και τα ΧΙ βοηθούν παρα πολύ ως φωνολογική άσκηση!


Μπορείτε να το δείτε και να το ακούσετε εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια :