Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος

Προβληματισμός....
Όταν βγαίνουμε να παίξουμε στην παιδική χαρά στο διάλειμμά μας, μας αρέσει που έχει ένα σωρό σκουπίδια; ποιος τα πετάει; τι μπορούμε να κάνουμε εμείς; 
Δίπλα στο νηπιαγωγείο μας υπάρχει παιδική χαρά που δεν είναι αποκλειστικά δική μας αλλά την μοιραζόμαστε με όλα τα παιδιά και τους κατοίκους της γειτονιάς κι όχι μόνο.
Αποφασίσαμε λοιπόν επειδή θέλουμε να παίζουμε σ ένα καθαρό χώρο να δώσουμε ένα μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους .
Έτσι φτιάξαμε ένα πανό με ζωγραφιές μας όπου μεταφέρουμε  τις σκέψεις μας και παρακαλούμε όλους να σεβαστούν το περιβάλλον! Το πλαστικοποιήσαμε να αντέχει στη βροχή και το δέσαμε με κορδέλες στα κάγκελα της παιδικής χαράς και ελπίζουμε να το διαβάσουν και να ακολουθήσουν τις οδηγίες μας!
Αυτός ο κόσμος μπορεί κάποτε να αλλάξει.....
 Τα παιδιά, το μέλλον της ζωής, μπορούν να τον αλλάξουν! έτσι νιώθουν! έτσι πρέπει να νιώθουν! κι έτσι είναι....


Δεν υπάρχουν σχόλια :