Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Θέατρο

Πηγαίνοντας να παρακολουθήσουμε παιδική παράσταση στην πόλη μας, είδαμε το ''Ονειρο του Σκιάχτρου'' πολύ μας άρεσε!
'Ενα λάστιχο που κρατούν τα παιδιά οριοθετεί με μαγικό τρόπο τις κινήσεις τους έτσι ούτε απομακρύνονται ούτε ξεφεύγουν οι πιο ζωηροί, μια χαρά πήγαμε και γυρίσαμε, η μέρα υπέροχη, παρατηρούμε επί την ευκαιρία και την φύση στις γειτονιές που περνάμε! τραγουδήσαμε και τραγουδάκια ήταν πολύ ωραία!
Η κυρία Γιώτα οδηγός!


Επιστρέφοντας στο σχολείο κάποιες από τις δραστηριότητες με αφορμή την παράσταση ήταν να την αναδιηγηθούμε, να την δραματοποιήσουμε, να φτιάξουμε καπέλα πουλιών με μεγάλα ράμφη όπως  τα πουλιά-ηθοποιοί της παράστασης  που είδαμε, και να παίξουμε κι εμείς θέατρο,να ζωγραφίσουμε ότι μας άρεσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :