Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Ζώα του Δάσους


Τα Ζώα του Δάσους
Τα παιδιά με την συνεχή τους ενασχόληση των εικαστικών τεχνικών τόσο σε ζωγραφική με τέμπερες όσο και κολάζ αποκτούν πολύ μεγάλη άνεση στο να δημιουργήσουν έργα με ελάχιστη πια βοήθεια από την εκπαιδευτικό.
Αφίσα με μικτή τεχνική ζωγραφική με τέμπερα για το δάσος και κολάζ τα ζώα
και λεζάντες με τις ονομασίες των ζώων!

Δημιουργική γραφή!
Ας φτιάξουμε αστείες ιστορίες με ζώα του δάσους!!!

<<Η ιστορία με τους περισσότερους ήρωες>>
Α΄Ομάδα

                                                           <<Παιδάκι και λύκος>>
                                                                   Β΄Ομάδα
                                         Η ιστορία του Βαγγέλη δεν τελείωσε ακόμα...
 Τα παιδιά έχουν στην διάθεσή τους πολλά παλιά χαλασμένα παραμύθια από τα οποία μπορούν να κόψουν ότι θέλουν για να φτιάξουν την ιστορία τους! Πραγματικός ενθουσιασμός και διάθεση για ψαχούλεμα δες αυτό δες εκείνο ίσως τους θυμίσει κάτι το ανακαλούν το διηγούνται στους άλλους, δουλεύουν σε ομάδες, συνεργάζονται συμφωνούν, διαφωνούν, διατυπώνουν ιδέες κι αυτό όλο είναι ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
 Αφού καταλήξουν στις εικόνες τους τις επεξεργάζονται....φτιάχνοντας σιγά σιγά την ιστορία
 Τις κολλούν με την σειρά που εξελίσσεται η ιστορία και η κυρία γράφει τα λόγια όπως τα λένε τα παιδιά. Τα παιδιά γράφουν όπως μπορούν λεζάντες, τον τίτλο που επιλέγουν μόνα κι έτοιμο!

Ατομικές δημιουργίες


Δεν υπάρχουν σχόλια :