Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!



Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!



Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!



Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Παιδιών

Οι αφίσα και οι προσκλήσεις είναι δουλεία των παιδιών του Δημοτικού με συντονιστή  τον κ. Βασίλη Μισαηλίδη Διευθυντή του Δημοτικού Ολύνθου.



Με την αφίσα που δημιουργήσαμε

συμμετέχει κι η τάξη μας,( η τάξη της κ. Δέσποινας συμμετέχει με το δικό της δημιούργημα) μιας και το νηπιαγωγείο μας παίρνει μέρος στην τοπική εκδήλωση που οργανώνει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων στην Όλυνθο.  Είναι μια πολύ ωραία πρωτοβουλία του συλλόγου που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ολύνθου.
Φέτος η συνάδερφος Δέσποινα Τσαβλόγλου δούλεψε κατά ομάδες με τάξεις του Δημοτικού βοηθώντας τα παιδιά του Δημοτικού να φτιάξουν διάφορα υπέροχα στολίδια για να λειτουργήσει ένα μικρό bazzar.
Οι δάσκαλοι στις τάξεις τους ετοίμασαν με τα παιδιά υπέροχες κατασκευές!
Στην πλατεία του χωριού θα στολίσουν τα παιδιά και το μεγάλο δέντρο,θα μας παρουσιάσουν τα παιδιά ότι έχουν ετοιμάσει για τα δικαιώματα των παιδιών , θα πούμε τραγούδια και θα κεραστούν μικροί μεγάλοι με τα τοπικά εδέσματα που θα ετοιμάσουν οι γονείς των παιδιών!
Είστε όλοι καλεσμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :