Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

To Σχολείο είναι υπέροχο!

Κουκλοθέατρο προεκτάσεις!
Είναι ένα από τα έργα για κουκλοθέατρο (το σχολείο είναι υπέροχο, από το παράθυρο)που ενδείκνυται για την αρχή της χρονιάς, τα παιδιά μαγεύονται, χαίρονται την παράσταση, το παίξιμο, το φτιάξιμο της δικής τους δακτυλόκουκλας που είναι πολύ απλή στην κατασκευή της μιας κι είμαστε ακόμα στην αρχή! την κατασκευή των σκηνικών!
Χωριστήκαμε σε ομάδες και το εντυπωσιακό ήταν ότι δούλεψαν πολύ αρμονικά συνεργάστηκαν άψογα, μοιράστηκαν τα υλικά, χρησιμοποίησαν διάφορα υλικά μαρκαδόρους ,λαδοπαστέλ ξηλομπογιές! πραγματικά το χάρηκαν τα παιδιά  κι εγώ μαζί τους!
Φτιάξαμε 4 σκηνικά διότι το κουκλοθέατρο μας είναι από τα μικρά! κι έτσι φτιάξαμε ένα για κάθε σκηνή του έργου!

                  Εδώ οι ομάδες δουλεύουν τα θέματά τους με ενθουσιασμό και  συνεργατικότητα!                                      Η Μελένια η κουκουβάγια κολυμπάει στις διακοπές της...
                                      Οι φίλοι της στο δάσος ετοιμάζονται για το σχολείο...
                                Στο βουνό που ζεί όμως η Μελένια δεν υπάρχει σχολείο...
 Με την βοήθεια όλων των ζώων του βουνού καταφέρνουν τον Δήμαρχο να τους χτίσει και στο βουνό σχολείο....γιατί το σχολείο είναι υπέροχο!

                                   Ζωντανεύουν την δαχτυλόκουκλά τους τους γεμάτα χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :