Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες

Εικαστικές  Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες! 

Τα Χριστούγεννα είναι ΑΓΑΠΗ! είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κι εμείς στο νηπιαγωγείο μας κάνουμε πάρα πολλές εργασίες μαζί, τόσο αρμονικά, τόσο ήρεμα, τόσο όμορφα! έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε, να περιμένουμε την σειρά μας να μοιραζόμαστε και να χαιρόμαστε όλοι μαζί το κοινό αποτέλεσμα!
Έτσι φτιάξαμε αυτές τις ομαδικές εργασίες με κολάζ και ζωγραφική.
Στην πρώτη, η προτροπή ήταν συμπληρώστε την εικόνα ο κάθε ένας σ ένα κουτάκι με χριστουγεννιάτικο θέμα σε συνέχεια της φωτογραφίας που κόψαμε από περιοδικό!

 
Στη δεύτερη εργασία μας τα παιδιά κολλούν ένα μεγάλο στολισμένο έλατο (κόβουν από περιοδικό) στην μέση του χώρου, στη συνέχεια κόβουν και κολλούν την φωτογραφία τους μόνο κεφάλι (φωτοτυπίες από τις φώτο του παρουσιολόγιου) γύρω από το δέντρο και ζωγραφίζουν το σώμα τους, έτσι χορεύουν όλα τα παιδάκια μας γύρω από το Χριστουγεννιάτικο έλατο!


Φέτος τα γραμματάκια μας για τον 'Αγιο Βασίλη τα μεταφέρουν αγιοβασιλάκια στην ράχη τους ή ελατάκια στον κορμό τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια :