Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτες μέρες στο Νηπιαγωγείο!!!

Με την Μελενια την κουκουβάγια λέω και εγώ πως...
..το Σχολείο είναι υπέροχο!!!!
 Ομαδική απόδοση κολλάζ της ιστορίας της Μελενιας! Η Μελενια στην λίμνη διακοπές,στο δάσος με τους φίλους της,στο βουνό και το σχολείο έτοιμο στην κορυφή!
Όλα τα παιδιά παίρνουν μέρος όπως μπορούν! Τα μικρότερα ζωγραφίζουν παιδιά που αγαπούν το σχολείο!!!
1η βδομάδα στο Νηπιαγωγείο και έχουμε τέτοιες δουλειές!!!! Μπράβο παιδάκια μου!
 Παίξαμε κουκλοθέατρο:Το σχολείο είναι υπέροχο!

 Κατασκευή ατομικής δαχτυλοκουκλας της κουκουβάγιας Μελενιας! Θα την πάρουν στο σπίτι να αναπαράγουν την ιστορία! Οι μανουλες ενθαρρύνετε τα παιδιά να σας περιγράψουν δραστηριότητες που βίωσαν στο Νηπιαγωγείο.

Ατομική απόδοση του κουκλοθέατρου!

Το συγκεκριμένο κουκλοθέατρο επιλέγεται στα πλαίσια της προσαρμογής των νηπίων και τα βοηθά να καταλάβουν την αξία του σχολείου! Ακόμα να ξεπεράσουν το άγχος αποχωρισμού από την μαμά και το σπίτι τους.  Και πως παίζοντας μαθαίνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :