Στην σελίδα μου θα βρείτε κυρίως εργασίες που γίνονται από τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και που πιστεύω έχουν ενδιαφέρον!



Οι συνάδερφοι θα βρείτε χρήσιμες αναρτήσεις ως υλικό για ιδέες και αξιοποίηση στην τάξη!



Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις εργασίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε με τα παιδιά τους, καθώς και να έχουν μια εικόνα για την φιλοσοφία της δουλειάς μου!



Θα διαβάσετε ενίοτε και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Τα παιδιά του Φθινοπώρου!

Υποδεχομαστε το Φθινόπωρο με τις υπέροχες ιστορίες από το βιβλίο της Λότη Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου "Τα παιδιά του Φθινοπώρου"
Η πρώτη ιστορία Ο Σεπτέμβριος πάει σχολυ αφού το διαβάσαμε, το συζητήσαμε, εντοπίσαμε τους ήρωες και τα βασικά στοιχεία... αποδίδουμε εικαστικά το παραμύθι!



 Δουλεύουν όλα τα παιδιά, άλλα κόβουν τα σύννεφα, αλλά τον μπαμπά του Σεπτέμβρη το Φθινόπωρο, αλλά την μαμά του την βροχή,αλλά φτιάχνουν τον Σεπτέμβριο, κόβουν, κολλούν, συνεργάζονται,συζητούν , βοηθούν το ένα το άλλο, συνομιλούν συμφωνούν, διαφωνούν, βρίσκουν λύσεις!
Οι ομαδικές εργασίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη δεξιοτήτων των παιδιών!!! Τόσο σε ότι αφορά την αισθητική τους καλλιέργεια , δεξιότητες με το κόψιμο, κόλλημα αλλά και κοινωνικού αισθηματικές! Δουλεύουμε όλοι μαζί χαιρόμαστε μαζί μοιραζόμαστε υλικά και δυσκολίες!!! Πολλές πτυχές αναδεικνύονται, αντιμετωπίζονται και καλουμαστε να βρούμε λύσεις!!!
Το εγώ δίνει την θέση του στο εμείς!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια :